Loopbaanbegeleiding

De arbeidsmarkt verandert razendsnel. Mensen worden meer dan ooit uitgedaagd om zelf de regie over hun leven/loopbaan te nemen. Ik wil  mensen daarin ondersteunen en begeleiden. Vanuit mijn jaren lange ervaring met loopbaanadvies ben ik ervan overtuigd hier een meerwaarde voor organisaties te zijn. Samen met de individuele medewerker de zoektocht aan naar ander werk. Op de hoogte van de arbeidsmarkt en de actuele thema’s die daarin spelen heb ik voldoende bagage om organisaties en hun mensen hierin te begeleiden. Vanaf 1 februari 2020 ben ik officieel loopbaanadviseur voor FLOW (Fonds Leren en Ontwikkelen Woningcorporaties).

Interim HR- & Organisatie advies

Ten aanzien van het HR & Organisatie advies kan ik mijn jarenlange expertise op het gebied van het brede werkterrein van HRM inzetten ten behoeve van organisaties. Dat is zowel op tactisch als strategisch niveau mogelijk. Met ruim 20 jaar ervaring, met name in de non-profit sector, ben ik volledig thuis in het begeleiden van (tactische en strategische) vraagstukken op het gebied van HR (beleids)advisering en organisatie ontwikkeling.

Vanuit mijn persoonlijke drijfveren; passie en energie, betrokkenheid,
betrouwbaarheid en integriteit lever ik een bijdrage aan de ontwikkeling van
de organisatie en het individu. Ik begeleid mensen en organisaties in hun denken
om ze daarmee in hun kracht te zetten rondom diverse HR-thema’s.

Teamontwikkeling

Bouwen aan een succesvol en mensgericht team vraagt voortdurend aandacht voor de ontwikkeling van het team en de individuele teamleden. Een team is nu eenmaal een organisch geheel dat constant in verandering is. Zo kunnen situaties van mensen veranderen, verwachtingen en doelen worden bijgesteld en samenwerkingen op de proef gesteld. Samen op weg, samen verantwoordelijk voor doelen en resultaten op een mensgerichte manier.