Ik heb Ingrid ontmoet in mijn zoektocht naar een coach voor een ontwikkeladviestraject. Door corona konden we elkaar helaas alleen bij de laatste sessie live ontmoeten. Dit was fijn. Ze heeft een fijne omgeving voor sessies gecreëerd waar ik me gelijk comfortabel voelde. Maar ook tijdens de online sessies voelde ik wel gelijk een klik. Ingrid is een warm persoon die goed naar je luistert en kritische vragen stelt waar je zelf over moet/gaat nadenken. Ze kan de rode draad goed vinden. Ik durfde mezelf open te stellen en mijn emoties laten zien. Ze is altijd bereid om verder te helpen ook als het officiële traject afgesloten is! Jamie Lau-Senden

Ik heb Ingrid leren kennen als eigenaar van Way2change. Ik had het zwaar doordat ik moeite had met loslaten en accepteren dat bepaalde zaken niet veranderen. Of dat het tijd kost voordat bepaalde zaken veranderen. Ingrid heeft me in die periode er letterlijk doorheen gesleept. De gesprekken gingen via een scherm en ondanks dat voelde ik de afstand niet. Ze heeft me geleerd om niet zo streng voor mezelf te zijn, om los te laten en vertrouwen op te hebben dat het goedkomt.
Ze is betrokken, toegankelijk en heeft me laten zien wat mijn kwaliteiten zijn en hoe sterk ik ben.
Ik ging me iedere keer verheugen op de gesprekken want ze geeft je iedere keer een enorme boost. Ik vrees dat ze niet tot haar recht komt door mijn tekst.
Loop je ergens tegenaan in je werk of privé wat je belemmert in je functioneren of om het beste uit jezelf te halen, schroom niet om via Flow en je werkgever Ingrid te benaderen.
Ingrid met haar Way2change is zeker aan te bevelen.

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *