Mijn naam is Ingrid Widdershoven, geboren en getogen in het mooie Zuid Limburg. Ik heb mijn praktijk voor Coaching en HR-advies in Heerlen. 

Prettig confronterend is wat je zoekt? Open voor nieuw/anders? Aarzel niet en maak een afspraak!

Ik word blij als ik met de ontwikkeling van mensen bezig kan zijn. Mensen vanuit hun kracht laten kijken naar mogelijkheden en kansen, altijd vanuit een positieve grondhouding. Coaching, begeleiding, intervisie en ondersteunende vraagmethodieken zijn daarbij een krachtig hulpmiddel dat ik inzet. Zowel zakelijk als privé ben ik eigenlijk altijd wel met de “mens” bezig en aan mijn (keuken)tafel vinden mooie gesprekken plaats.

Met mijn eigen coachpraktijk wil ik bereiken dat mijn cliënten binnen een korte tijd een aanzienlijke verbetering van kwaliteit van hun leefsituatie ervaren op verschillende gebieden.

Feedback van een senior coach: Oprechte interesse in de medemens, waarheidsgetrouw en inlevend kunnen spiegelen. Mensen met zichzelf en daardoor met anderen kunnen verbinden. Mensen hun eigen grenzen laten verleggen. Streven naar geluk in plaats van gelijk. 

Een trainster in coaching & counseling heeft mij ooit als volgt in een slogan omschreven: Ingrid, De boom…. Ze staat! De bladeren teer. De zon zachtjes doorlaten. (laat toe zij die willen schuilen en vertel ook jouw verhaal).

Feedback van coachees: Mensen geven aan zich veilig te voelen. Ze mogen zichzelf zijn. Ik oordeel niet en ben in staat rust te brengen. Ik luister goed en kan mensen uitdagen. Mijn analytisch vermogen is sterk en de toegepaste interventies worden als zeer waardevol ervaren.  

Tevens ben ik al sinds 2000 werkzaam als HR-adviseur in de non-profit sector. Op het HR gebied heb ik enorm veel kennis en ervaring opgedaan. Ik schuw ook niet om tijdelijke projectopdrachten binnen het brede werkveld van HRM op te pakken. Ik ben zowel op tactisch als strategisch niveau inzetbaar.

Mijn praktijk richt zich in eerste lijn op Coaching & HR-en Organisatie advies. 

Ik ben bereikbaar op telefoonnummer 06- 55 81 77 00 en via mail info.way2change@gmail.com.

Bekijk ook mijn profiel op LinkedIn:

Aangesloten bij: