Mijn naam is Ingrid Widdershoven, geboren en getogen in het mooie Zuid Limburg. Ik heb mijn praktijk voor Coaching en HR-advies in Heerlen. 

Wijsheid is weten, erkennen, aanvaarden en veranderen

Vanuit mijn persoonlijke drijfveren; passie, energie, betrokkenheid, betrouwbaarheid en integriteit lever ik graag een bijdrage aan de ontwikkeling van de organisatie én het individu. Mensen en organisaties begeleiden in hun denken om ze daarmee in hun kracht te zetten. Binnen een korte tijd ervaren mensen een aanzienlijke verbetering van de leef- en/of werksituatie met minder energieverlies en meer effectiviteit.

Daarbij richt ik me voornamelijk op Life-Coaching, Loopbaanbegeleiding en Teamontwikkeling. Thema’s als leiderschap & verandering, persoonlijke effectiviteit & eigen regie nemen, vormen wezenlijke onderdelen. Ik veranker mijn passie door me professioneel in te zetten voor mensen die uitgedaagd worden vooral te kijken naar mogelijkheden en kansen, steeds vanuit een positieve grondhouding.

Verder kan ik een wezenlijke bijdrage leveren aan interim HR- & Organisatievraagstukken. Ik kan bogen op een jarenlange expertise op het brede werkterrein van Human Resource Management, zowel op tactisch als strategisch niveau.

Duurzame inzetbaarheid, groei en ontwikkeling hebben me altijd al gefascineerd. De studie Strategisch HRM aan de Universiteit in Hasselt heeft een grote rol gespeeld in mijn ontwikkeling. Tijdens de meest recente Masterstudie aan het Europees Instituut in Utrecht ben ik opgeleid tot professioneel coach.

Mocht je behoefte hebben aan een vervolgstap in je carrière? Ik kan je behulpzaam zijn bij het maken/verbeteren van je curriculum vitae, motivatiecheck en voorbereiding op mogelijke gesprekken, daarbij steeds rekening houdend met jouw drijfveren, waarden en ambities.

Klanten zeggen het volgende over mij: Ze oordeelt niet en is in staat rust te brengen. Ik kan helemaal mezelf zijn en voel me op mijn gemak. Ze kan goed luisteren en mensen uitdagen. Haar analytisch vermogen is sterk en de toegepaste interventies worden als zeer waardevol ervaren. Oprechte interesse en waarheidsgetrouw en inlevend kunnen spiegelen. Ze daagt mij uit mijn grenzen te verleggen. Ik leer mezelf beter kennen en ga meer verbinding aan met anderen.

Ik ben in het bezit van een accreditatie van Noloc en Nobco en daarmee erkend Coach en Register Loopbaanprofessional.

Ik ben bereikbaar op telefoonnummer 06- 55 81 77 00 en via mail info.way2change@gmail.com.

Bekijk ook mijn profiel op LinkedIn:

Aangesloten bij: